Še dobro, da sem se spomnila, da nimam nobene jakne za jadranje, preden sem šla na jadranje

Nekaj tednov po tem, ko se bila povabljena na jadranje sem šla mimo trgovine, kjer so imeli zelo lepe jakne za jadranje in seveda sem se spomnila, da bi bilo zelo dobro imeti kaj takšnega. Zlasti če imam v bližnji prihodnosti namen, da grem na kakšno jadranje. Ko sem se pomislila, da nimam nobene jakne za jadranje, sem se spomnila, da tudi, če bi želela na večdnevno jadranje, ne bi mogla iti, ker nimam nobenih pravih oblačil. Ko sem to ugotovila, sem takoj začela razmišljati o tem, kaj si moram vse kupiti, preden se bom zares odločila, da grem, na kakšno takšno doživetje. Lahko, da se v rednici zgodi, da bom šla na kaj takšnega zelo kmalu in bi bilo dobro, da imam vsaj jakne za jadranje, da me ne bo povsem prepihalo tam.

Vstopila sem v trgovino in si začela ogledovati jakne za jadranje, da pravzaprav vidim, kakšne so in kakšna je cena. Upala sem seveda, da ne bodo predrage, ampak je seveda cena vseeno povezana s kakovostjo. Vseeno glede na kakovost, niso zelo drage so pa vseeno malce več kakor pa kakšna navadna jakna. Ampak to je popolnoma razumljivo glede na to, pred čim vse te mora takšna jakna zaščititi. In če želiš, da je takšna jakna tudi lepega videza potem, je vsekakor zelo pomembno, da investiraš v takšno jakno malce več kakor pa manj. Jaz sem vsekakor pristaš kakovosti, ki je vzporedno tudi lepega videza. To razmerje se pa ne more kupovati po ceni, ampak po vsem drugem.

Še dobro, da sem se spomnila, da nimam nobene jakne za jadranje, preden sem šla na jadranje

Ko sem pregledala vso ponudbo oblačil za jadranje, ki so jo imeli v tej trgovini, sem se odločila, da bom zagotovo eno jakne za jadranje kupila od teh, ki so tukaj, saj so zelo lepe. Katera točno bo, pa ne vem še. Vem samo, to da, so mi te jakne za jadranje zelo všeč.