Spalnice naj bodo prostori, kjer spimo in se regeneriramo

Človek potrebuje kvaliteten spanec in regeneracijo telesa in za to so spalnice, nikar ne dovolite, da je vaša spalnica vse drugo, nikar spalnice ne imejte razmetane. Kar hitro se zgodi, da imate v njej kupe perila, za ne zloženo in ne zlikano perilo najdite drug prostor, ne dovolite otrokom, da se čez dan igrajo v vaši spalnici.

Sama sem kar natančna in dosledna pri tem, ker sem imela možnost pri gradnji hiše, da sem si spalnico urejala kakor sem si sama želela, sem že na začetku vedela, da bo opremljena zelo skromno in minimalistično, ker spalnice takšne morajo biti, da se lahko človek v njej spočije in v njej dobro počuti. Poudarek sem dala na material postelje, katerega sem želela imeti naravnega, tako je okvir postelje lesen, posvetila pa sem kar nekaj časa, da sem izbrala dobro ležišče za naju. Tako spalnice nisem urejala po modnih trendih, ampak po tem, kako se bova z možem lahko v njej prijetno in kvalitetno naspala. Vse kar še najina spalnica ima je velika bela omara in majhna komoda za budilko, rožo in sliko. 

To je to kar spalnice potrebujejo, ne komplicirajte preveč, bolj kot boste komplicirali in hoteli lepšati spalnico, se vam lahko zgodi, da se v njen ne boste dobro počutili in tudi vaše spanje bo vplivalo na to. To je prostor za katerega bi morali najbolj skrbeti, ne pa da so nekje spalnice vedno zaprte, ko pridejo obiski, ker po navadi vse na hitro zmečemo tja, ker tja obiski ne hodijo. Da ne govorim o kupih perila, ki ne sodijo v spalnice, najdite bilo kateri prostor, raje dnevni, kot pa spalnico, ne dovolite si tega, če želite kvalitetno spati in poskrbite za ta prostor.

Prijeten, kvaliteten spanec, ko se boste zjutraj prebudili polni energije in spočiti, boste sigurno dobili tam, kjer bodo spalnice urejene, minimalistične, zračne in v nežnih barvnih odtenkih.