Nepogrešljiv del ličenja so sigurno trepalnice in za to je potrebna maskara

Sigurno imamo v kozmetični torbici dva kozmetična izdelka in to je maskara in šminka. No tudi puder je sigurno pomemben, lahko bi rekli, da je tisti tretji izdelek v torbici ženske, ki da nekaj nase. Jaz resnično dam poudarek na oči in ustnice, tako sta maskara in šminka vedno z menoj. 

Imam pa en problem, ki ga imajo verjetno tudi druge ženske, maskara je na trgu že veliko časa, a problem nastane tam, ko najdemo pravo zase, potem pa na trg pridejo nove in nove in vaše stare ni več v prodaji. Potem moram spet iskati tisto, ki mi bo odgovarjala med poplavo novih. 

Moramo se zavedati, da je maskara za to, da nam polepša trepalnice, je pa res, da so si maskare med seboj še kako različne, tako z njimi lahko dosežemo:

  • Da si trepalnice podaljšamo,
  • da si trepalnice zgostimo,
  • na trgu je tudi kombinacija obeh dveh,
  • in da maskara ne pušča na trepalnicah grudic,
  • vodoodporna maskara,
  • in ne vodoodporna maskara,
  • različne barve.

Kar nekaj različnih je na trgu in dobro je vedeti, predenj greste v drogerijo, da veste kakšen učinek oči si želite vi, kajti drugače vas bo ponudbo dobesedno zmedla in kar naenkrat ne boste znale izbrati ene maskare, ker jih bo preveč. Sama točno vem, da je videz mojih trepalnic popoln, če jih samo podaljšam, da je maskara temno rjave barve in ni vodoodporna, ker se mi zvečer res ne ljubi matrati, da jo spravim dol. 

Ja, kombinacij pa je ogromno, prav spominjam se, kako sem en dan srečala eno gospo, ki je imela tako lepo namazane trepalnice, njena maskara pa je bila modre barve. Kako zanimivo mi je bilo to videti, ko sedaj vse ženske večina kupujemo črne ali temno rjave. Ta videz trepalnic sploh ni bil slab, prav lepo jo je bilo videti. Vsaka ima svoj faktor, glavno je, da se dobro počuti.