Nov model Hyundai je osrečil prijateljico

Kolegica se je odločila za nakup novega avta. Ker se na vozila ne spozna kaj preveč me je prosila, da grem z njo do salona. Vprašala sem jo ali ima že kakšno znamko v mislih. Rekla je, da ji je zadnji Hyundai model padel v oči in, da bi si ga rada ogledala. Super sem rekla, kdaj gremo do salona? Vikend je bil pred nami, zato je predlagala soboto dopoldne. 

Odpeljali sva se do avtosalona kjer so imeli širok nabor Hyundai avtomobilov. Takoj naju je pozdravil prodajalec in vprašal kako nama lahko pomaga. Prijateljica je povedala, da jo zanima nov Hyundai model in ali bi lahko šla na testno vožnjo. Prodajalec je skočil po ključe in kmalu smo se vsi trije vozili. Vprašal jo je kaj točno išče oziroma kaj ji je pomembno pri avtu. Rekal je, da si želi:

  • Avtomatsko klimo
  • Pet vrat
  • Dovolj močen motor

Prodajalec se je rahlo zasmejal in povedal, da zadnji Hyundai model za katerega se zanima nudi to in še mnogo več. Nadaljevali smo s testno vožnjo med katero smo dobili še mnogo tehničnih podatkov. Ko smo se vrnili do salona sem kolegico sem vprašala kako se počuti in ali ji je novi Hyundai všeč. Rekla je, da se je v avto čisto zaljubila in da ga bo kar kupila. 

Vesela sem bila za njo, saj je res že potrebovala nov avto in, da je novi Hyundai kot nalašč za njo. Povabila me je na kosilo, kjer sva nazdravile na nov nakup. Takoj je poklicala še sestro in ji povedala veselo novico. Še isti dan ga je iz salona lahko odpeljala domov in ga takoj pokazala svoji družini. Takoj ga je vse raskazala in očeta povabila na vožnjo. Ni mogla prehvaliti novega modela Hyundai in komaj čakala je, da se lahko z njim odpelje v službo.